Despre acest aparat dentar se poate spune fără nicio ezitare că este un vârf de lance între toate celelalte tipuri de aparate. Este un aparat dentar care a apărut ca și o necesitate la interacțiunea socială și la continua perfecționare a omului. Evoluția din punct de vedere social ne-a așezat pe un piedestal de pe care nu dorim să coborâm și pe care ni-l menținem ținând cont de mai multe aspecte. Unul dintre aceste aspecte este și estetica, modul în care arătăm și în care ne prezentăm.
Dantura unei persoane spune o poveste lungă despre persoana respectivă și, cine nu își dorește ca acea poveste să fie una frumoasă, cu un final fericit?
Cu ajutorul calculatorului am creat zâmbetul
Aparatul dentar Invisalign se poate utiliza doar după ce medicul ortodont și-a dat acordul, fiind foarte importantă poziționarea dinților înainte de tratament. Pentru că se bazează pe un mulaj realizat în totalitate în sistem 3D, grafica poate să arate pașii prin care veți trece până la finalul tratamentului și mai mult, vă poate prezenta aspectul general al dinților după finalizarea tratamentului.
Întreaga filozofie din spatele apariției acestui tip de aparat dentar are la bază nevoia de interacțiune socială și de diminuare a disconfortului creat de aspectul strident și aproape dur al aparatelor de metal. Acest aparat dentar Invisalign este gândit pentru a vă salva din orice situație, pentru a vă relaxa și pentru a avea un zâmbet incredibil.
Alternativă invizibilă a aparatelor dentare cu brackeți
Aparatul dentar Invisalign se aseamănă cu o proteză dentară, aplicată la nivelul tuturor dinților. Inițial, se va lua un mulaj după toți dinții, după care se va crea prima versiune de aparat dentar Invisalign. Apoi, din două în două săptămâni se va recrea aparatul, dar cu specificații de îndreptare a dinților, realizat în așa fel încât să preseze continuu asupra dinților, în vederea atingerii rezultatului dorit.
Durata tratamentului depinde în funcție de fiecare problemă în parte. În general cele mai des întâlnite probleme, și care necesită reparare, sunt dinții supraaglomerați, dinții cu spații mari între ei și ocluziile. În cazul ocluziilor, acestea pot să fie încrucișate, adânci sau inverse. Oricare dintre aceste probleme au nevoie de tratament și în general acesta se situează în intervalul un an – doi ani. Dar chiar și după finalizarea tratamentului, este indicat să se mai continue contenția dinților, fie prin intermediul unor aparate fixe, fie mobile.
Asigură-te că ai un zâmbet frumos și lasă-i pe cei din jurul tău să admire acest lucru. Bucură-te de dantura ta puternică și sănătoasă.