FAST & FIXED IMPLANT DENTAR, DINȚI FICȘI ÎNTR-O SINGURĂ ZI

FAST & FIXED IMPLANT DENTAR, DINȚI FICȘI ÎNTR-O SINGURĂ ZI!

Clinica Stomatologica Velvet Dental FAST & FIXED IMPLANT DENTAR, DINȚI FICȘI ÎNTR-O SINGURĂ ZI

Clinica stomatologică Velvet Dental București se află printre clinicile stomatologice care realizează cea mai modernă și sigură metodă de reconstrucție totală a danturii: metoda Fast & Fixed sau cum puteți obține dinți ficși într-o singură zi. Aceasta este o alternativă modernă excelentă la protezele mobile.

Metoda Fast & Fixed presupune extracția, refacerea osului, inserarea implanturilor dentare și fixarea lucrării fixe într-o singură zi, astfel încă pacienții vor putea avea dinți ficși cu care pot mânca imediat după intervenție.

Implanturile sunt inserate în așa fel încât lucrarea protetică să poată fi fixată cu succes chiar și acolo unde structurile naturale ale maxilarului au fost erodate după ani de zile de purtare a protezelor mobile.

Deci, chiar și acolo unde este posibil să fie necesară o grefă osoasă pentru a plasa implanturi și coroane dentare tradiționale, de obicei se poate evita acest lucru cu sistemul de implanturi dentare Fast & Fixed care oferă pacienților un set complet funcțional de dinți ficși, într-un timp foarte scurt.

Cum se desfășoară metoda Fast & Fixed?

După consultul inițial, medicul dentist specialist va stabili care este planul de tratament potrivit pentru pacient, care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze și care este costul total al intervenției chirurgicale. În comparație cu implanturile dentare tradiționale, metoda Fast & Fixed este mai puțin invazivă și se poate recomanda pacienților cu dinți afectați de boala parodontală, pacienților care şi-au pierdut toți dinții, pacienților care au dinți irecuperabili și purtătorilor de proteze dentare tradiționale.

În ziua intervenției chirurgicale, medicul dentist specialist va insera 6 implanturi dentare pe arcada superioară și 4 implanturi dentare pe arcada inferioară, și, apoi, lucrarea protetică provizorie fixă.

Va funcționa metoda Fast & Fixed pentru mine?

Implantologia dentară, o parte esențială a acestui proces stomatologic, face acum parte din stomatologia principală, cu rate de succes mai mari de 97%. Dacă sunt îngrijite corect, implanturile pot dura mulți ani și oferă o alternativă extrem de funcțională și estetică la protezele dentare și dinții lipsă. Așadar, dacă sunteți un candidat ideal pentru metoda Fast & Fixed, șansele sunt că veți putea beneficia de dinți ficși într-o singură zi. Acest lucru vă va îmbunătăți semnificativ calitatea vieții.

Programați-vă la un consult la unul dintre specialiștii în implantologie Velvet Dental pentru a vă restabili zâmbetul și încrederea ☎ 0728 326 438 sau 0722 453 012.

Preturi

IMPLANT DENTAR
IMPLANT DENTAR INNO 2500 LEI
IMPLANT DENTAR MEGAGEN ANYRIDGE (Coreea) 3200 LEI
IMPLANT DENTAR STRAUMANN integrare rapida (Elvetia) 500 LEI
BONTURI PROTETICE
BONT PROTETIC INNO 500 LEI
BONT PROTETIC MIS / MEGAGEN 500 LEI
BONT PROTETIC IMPLANT PENTRU PROTEZA 500 LEI
BONT PROTETIC ZIRCONIU INNO/ MIS/ MEGAGEN 800 LEI
BONT PROTETIC STRAUMANN 1000 LEI
BONT PROTETIC ALL ON SIX/ ALL ON FOUR 850 LEI
BONT PROTETIC IMPLANT ZIRCONIU STRAUMANN 1400 LEI
PROTEZE SPECIALE PE IMPLANT
ALL ON SIX INNO (6 implanturi, 6 bonturi protetice + proteza acril provizorie) 16400 LEI
ALL ON FOUR INNO (4 implanturi, 4 bonturi protetice + proteza acril provizorie) 11600 LEI
ALL ON SIX MEGAGEN – (6 implanturi + 6 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixa provizorie, incarcare imediata) – tehnologie digitala 30000 LEI
ALL ON FOUR MEGAGEN – (4 implanturi + 4 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixa provizorie, incarcare imediata) – tehnologie digitala 26500 LEI
PROTEZA ACRIL STRUCTURA METAL CU SISTEME/CAPSE/ ARCADA/IMPLANT 7000 LEI
PROTEZA PROVIZORIE ALL ON SIX / ALL ON FOUR 3500 LEI