Aparat dentar ceramic

Aparat dentar ceramic

Clinica Stomatologica Velvet Dental Aparat dentar ceramic

S-ar putea spune că aspectul fizic este o necesitate în zilele noastre, dar, în cazul aparatelor dentare, acestea depășesc granița esteticului, intrând în zona confortului fizic și a calității vieții. Utilitatea aparatelor dentare este umbrită doar de durata de purtare și de momentele în care presiunea asupra dinților provoacă anumite stări de disconfort.

Din punct de vedere estetic, aparatul dentar ceramic se potrivește perfect persoanelor pentru care contează aspectul fizic sau cele care lucrează în domenii în care se solicită o estetică cel puțin plăcută. Cu ajutorul culorii albe sau crem a brackeților, precum și a arcului care trece prin brackeți și care poate de asemenea să fie alb, aparatul ceramic trece de obicei aproape neobservat.

Cat costa si ce avantaje are?

Din punct de vedere financiar, prețul unui astfel de aparat dentar ceramic este mai mare decât alte tipuri de aparate, în principal din cauza brackeților, dar și din cauza compoziției aparatului. Ceramica este casantă, motiv pentru care este indicat să se acorde atenție mâncărurilor și în special acelora care conțin alimente dure (migdale, nuci). Pentru că nu doar alimentele reprezintă un risc, se face trimitere și la mușcătura acestora, care poate să provoace daune la nivelul aparatului.

Pe lângă avantajul estetic oferit de aparatul ceramic, în utilizarea acestuia mai intervine și avantajul brackeților care nu se pătează. Elasticul din jurul lor se schimbă lunar, ceea ce permite menținerea unei igiene și a unui aspect impecabil. Materialul din care este realizat aparatul este policristalin, înseamnând că este mult mai rezistent decât materialele compozite.

Suna la 0728326438 si fa-ti o programare la medicul specialist ortodont!

Preturi

CONSULTATIE SPECIALIST 180 LEI
APARAT DENTAR BRACKETI METALICI/ARCADA 4200 LEI
APARAT DENTAR BRACKETI CERAMICI/ARCADA 4800 LEI
APARAT DENTAR INVISALIGN – FABRICAT IN AMERICA/ARCADA(2300 EURO) 11000 LEI
APARAT SPARK 10/ ambele arcade 9500 LEI
APARAT SPARK 20/ ambele arcade 14500 LEI
APARAT SPARK 20/ o arcada 9000 LEI
APARAT SPARK ADVANCE/ ambele arcade 22000 LEI