Aparat dentar Social Six

Aparat dentar Social Six

Clinica Stomatologica Velvet Dental Aparat dentar Social Six

In vremurile actuale, caracterizate prin activitati sociale importante, imaginea pe care fiecare individ o prezinta are un rol deosebit. Cei mai multi pacienti se adreseaza medicului ortodont cerand o modalitate rapida de a-si imbunatatii aspectul zambetului. Exista multe alternative estetice in alegerea bracketilor potriviti pentru fiecare pacient in parte.

Tratamentul ortodontic ce presupune folosirea aparatului dentar STB Social Six a fost dezvoltat adresandu-se pacientilor cu anomalii dentare usoare sau moderate, de inghesuire sau spatiere. Din punct de vedere subiectiv, avantajele majore pe care le ofera un astfel de tratament sunt motivarea pacientilor folosind bracketii invizibili ( asezati pe fata linguala a dintilor), numarul limitat de bracketi asezati doar pe zona frontala, durata scurta a tratamenului ortodontic – de 3-6 luni, si evident rezultatele spectaculoase pe care le ofera un astfel de tratament.

Avantajele acestui tip de tratament trebuie luate in considerare din punct de vedere parodontal, si trebuie mentionat faptul ca o inghesuire dentara in zona frontala poate reprezenta un factor favorizant pentru instalarea parodontopatiei. Inghesuirea dentara presupune subtierea septurior osoase interdentare, cu ingustarea diametrului vaselor de sange si cu tendinta la ischemie in zona respectiva.

Un alt aspect care trebuie luat in considerare este ca o zona cu inghesuiri dentare se igienizeaza mult mai dificil de catre pacient. Consecintele evidente sunt procesele carioase aparute mai devreme sau mai tarziu.

Au fost expuse mai sus majoritatea avantajelor pe care le ofera acest tip de tratament, iar o consultatie la medicul specialist va poate oferi mai multe informatii despre ce presupune tratamentul cu bracketii linguali Social Six.

Suna la 0728326438 si fa-ti o programare la medicul specialist ortodont!

    Ai câștigat un consult gratuit, lasă-ne datele și te vom contacta!