Aparat dentar Incognito (Invizibil)

Aparat dentar Incognito (Invizibil)

Atunci când te hotărăști să îți pui un aparat dentar, te vei găsi în situația în care trebuie să faci o alegere. Medicul ortodont are rolul de a fi lângă tine atunci când iei această decizie și să te îndrume înspre obținerea celor mai bune rezultate.

Alegerea la care vei fi supus este cu privire la tipul aparatului pe care să îl folosești, respectiv dacă este unul vizibil sau unul invizibil, dacă este un aparat cu metal sau un aparat cu safir. Oricare ar fi alegerea, decizia trebuie luată având în minte utilitatea aparatului dentar. În final, fiecare dintre acestea vor duce înspre obținerea unui zâmbet frumos, cu o aliniere perfectă a dinților.

Aparatul dentar incognito este perfect pentru persoanele care doresc să ascundă imperfecțiunile și mai ales, încercarea de corectare a acestora.

De ce să alegi aparatul dentar incognito?

Pentru că trăim într-o lume în care tehnologia avansează într-un mod aproape extrem, apariția aparatului dentar incognito a fost doar o problemă de timp. Aparatul dentar incognito face parte dintr-o generație avansată de aparate care se ascund într-un mod discret în spatele dinților și nu în partea din față, așa cum se întâmplă cu majoritatea aparatelor. Acest lucru permite persoanelor care îl poartă să nu aibă parte de niciun disconfort pe perioada întregii zile și chiar să uite că îl poartă.

Sunt aparate dentare care pot fi utilizate de către orice categorie de vârstă, fie că vorbim despre copii, adolescenți sau adulți. Mai mult, o caracteristică principală a acestui aparat dentar este și realizarea lui cu ajutorul tehnologiei computerizate, putând fi adaptat pentru fiecare persoană în parte. O astfel de tehnologie de realizare permite o adaptabilitate mult mai ridicată la caracteristicile dentare ale fiecărui pacient.

Este adevărat că din punct de vedere al costurilor, aparatele dentare incognito sunt destul de costisitoare, dar acest lucru compensează cu eficacitatea lor, cu capacitatea de invizibilitate și cu lipsa oricărui disconfort, atât din punct de vedere fizic, cât și social.

Cu siguranță că în final vei alege aparatul dentar incognito, iar doctorul tău îți va confirma că ai făcut o alegere bună. Ulterior, la finalul tratamentului, dar și pe parcursul său, vei putea să apreciezi singur calitatea și beneficiile pe care acest aparat ți le pune la dispoziție.

Clinica Stomatologica Velvet Dental Aparat dentar Incognito (Invizibil)

Ce sunt aparatele dentare linguale (invizibile) incognito?

Aparatele dentare linguale (invizibile) sunt utilizate la alinierea dintilor in malocluzie cu atasamente fixate pe fata interna a dintilor (linguala), care, spre deosebire de cele clasice-vestibulare, aparatele ortodontice linguale nu se vad.

Care sunt avantajele aparatelor dentare linguale invizibile Incognito fata de cele vestibulare in ortodontie si cum se aplica ele?

R: Fata linguala (interiorul gurii) a dintilor este mai rezistenta la atacul carios si la decalcificare decat fata vestibulara, deoarece este permanent scaldata de saliva si astfel permanent curatata.Mai intai sunt necesare seturi de radiografii si modele de studii pentru a stabilii tipul anomaliei, gradul de dificultate al cazului.Dupa ce pacientului i s-au prezentat toate detaliile legate de tratament si el si-a dat acordul pentru inceperea terapiei, medicul specialist ortodont inregistreaza dintii celor doua arcade cu ajutorul unor amprente cu material siliconic. Bracket-urile ortodontice invizibile se executa in laborator special utilizand analize si scanarea compiuterizata a suprafetelor dentare, sunt din aur si sunt create in asa fel incat dificultatile de vorbire si eforturile limbii sa fie minime. Dupa executatea lor se trimit in cabinet, plasati in linguri de transfer speciale, linguri pe care medicul le va folosi pentru aplicarea lor in cavitatea bucala. Odata fixate pe dinti bracket-urile invizibile nu se mai indeparteaza decat la sfarsitul tratamentului. La indepartare suprafetele dentare pe care au stat se lustruiesc si raman neafectate in vreun fel de materialele ce au fost folosite pentru lipirea brackets-urilor linguale.

Suna la 0728 326 438 si fa-ti o programare la specialistul nostru in ortodontie!

Preturi

CONSULTATIE SPECIALIST 180 LEI
APARAT DENTAR BRACKETI METALICI/ARCADA 4200 LEI
APARAT DENTAR BRACKETI CERAMICI/ARCADA 4800 LEI
APARAT DENTAR INVISALIGN – FABRICAT IN AMERICA/ARCADA(2300 EURO) 11000 LEI
APARAT SPARK 10/ ambele arcade 9500 LEI
APARAT SPARK 20/ ambele arcade 14500 LEI
APARAT SPARK 20/ o arcada 9000 LEI
APARAT SPARK ADVANCE/ ambele arcade 22000 LEI