Implant Dentar Megagen – AnyRidge

Clinica Stomatologica Velvet Dental Implant Dentar Megagen - AnyRidge Implant Dentar Megagen – AnyRidge

Este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, urmand ca pe acest suport artificial, sa se realizeze ulterior coroana dentara definitiva.

Implanturile dentare Megagen au luat nastere in 2002, ca o subsidiara a grupului MINEC (MegaGen International Network of Education & Clinical research) in Korea. De atunci firma se perfectioneaza an de an ajungand sa aiba in ziua de astazi una din gamele cele mai complexe si inovatoare in domeniul implantologiei dentare. Din gama de implanturi pe care Megagen le propune, Any-Ridge reprezinta implantul secolului 21, fara doar si poate cel mai performant model, indicat in majoritatea situatiilor clinice. Any-ridge este primul implant ce a introdus conceptual de design cu spire progresive, adoptat ulterior si de alte case producatoare.

La ce se refera acest concept?

La faptul ca, diametrul spirelor din care este alcatuit, nu e egal pe toata lungimea lui, fapt ce ii confera o mai buna stabilitate in os. La varf, spirele implantului Megagen sunt mai mici, devenind progresiv mai mari spre portiunea superioara care se fixeaza in osul cortical (primar). Aceasta zona fiind prima, trebuie pastrata intacta fiind deosebit de importanta pentru stabilitatea in timp a implantului.

Implantul dentar Any-Ridge este de asemenea autofiletant, cu spire taietoare, ce ii confera o deosebita stabilitate in momentul introducerii in os. Design-ul spirelor subtiri dar foarte active in acelasi timp ne permite o inserare la forte mici (torque redus) si astfel nu stresam fibrele osoase; vindecarea se produce fara stres cat mai aproape de conditiile naturale si fara modificari. Aceasta proiectare si design unic, ii permite implantului posibilitatea de a avansa in os intr-un mod bland, condensand in acelasi timp fibrele osoase si conferind impalntului o foarte buna stabilitate in timp. Suprafata externa a implantului Any-ridge foloseste tehnologia Xpeed – un strat subtire (nanolayer) de ioni de calciu ce activeaza celulele osului nativ limitand astfel necesitatea aditiilor osoase.

Megagen se ocupa de ani de zile si de cercetare medicala avansata si de studii celulare, fapt ce a condus la dezolvare umei game de implanturi extrem de performante aflandu-se in prezent in primii 5 producatori la nivel mondial.

PROFITA SI FA-TI O PROGRAMARE LA NUMARUL DE TELEFON: 0728326438

Preturi Implant Dentar

IMPLANT DENTAR INNO 2500 LEI
IMPLANT DENTAR MEGAGEN (Coreea) 3200 LEI
IMPLANT DENTAR STRAUMANN integrare rapida (Elvetia) 5000 LEI
TEHNICA FAST & FIXED ( 6 IMPLANTURI + 6 BONTURI + LUCRARE PROVIZORIE FIXA) 4000 EURO
TEHNICA FAST & FIXED ( 4 IMPLANTURI + 4 BONTURI + LUCRARE PROVIZORIE FIXA) 3000 EURO
 

ALTE TIPURI DE IMPLANT DENTAR: