Implant Dentar Megagen – AnyRidge

Clinica Stomatologica Velvet Dental Implant Dentar Megagen - AnyRidge Implant Dentar Megagen – AnyRidge

Este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, urmand ca pe acest suport artificial, sa se realizeze ulterior coroana dentara definitiva.

Implanturile dentare Megagen au luat nastere in 2002, ca o subsidiara a grupului MINEC (MegaGen International Network of Education & Clinical research) in Korea. De atunci firma se perfectioneaza an de an ajungand sa aiba in ziua de astazi una din gamele cele mai complexe si inovatoare in domeniul implantologiei dentare. Din gama de implanturi pe care Megagen le propune, Any-Ridge reprezinta implantul secolului 21, fara doar si poate cel mai performant model, indicat in majoritatea situatiilor clinice. Any-ridge este primul implant ce a introdus conceptual de design cu spire progresive, adoptat ulterior si de alte case producatoare.

La ce se refera acest concept?

La faptul ca, diametrul spirelor din care este alcatuit, nu e egal pe toata lungimea lui, fapt ce ii confera o mai buna stabilitate in os. La varf, spirele implantului Megagen sunt mai mici, devenind progresiv mai mari spre portiunea superioara care se fixeaza in osul cortical (primar). Aceasta zona fiind prima, trebuie pastrata intacta fiind deosebit de importanta pentru stabilitatea in timp a implantului.

Implantul dentar Any-Ridge este de asemenea autofiletant, cu spire taietoare, ce ii confera o deosebita stabilitate in momentul introducerii in os. Design-ul spirelor subtiri dar foarte active in acelasi timp ne permite o inserare la forte mici (torque redus) si astfel nu stresam fibrele osoase; vindecarea se produce fara stres cat mai aproape de conditiile naturale si fara modificari. Aceasta proiectare si design unic, ii permite implantului posibilitatea de a avansa in os intr-un mod bland, condensand in acelasi timp fibrele osoase si conferind impalntului o foarte buna stabilitate in timp. Suprafata externa a implantului Any-ridge foloseste tehnologia Xpeed – un strat subtire (nanolayer) de ioni de calciu ce activeaza celulele osului nativ limitand astfel necesitatea aditiilor osoase.

Megagen se ocupa de ani de zile si de cercetare medicala avansata si de studii celulare, fapt ce a condus la dezolvare umei game de implanturi extrem de performante aflandu-se in prezent in primii 5 producatori la nivel mondial.

PROFITA SI FA-TI O PROGRAMARE LA NUMARUL DE TELEFON: 0728326438

Preturi Implant Dentar

IMPLANT DENTAR
IMPLANT DENTAR INNO 2500 LEI
IMPLANT DENTAR MEGAGEN ANYRIDGE (Coreea) 3200 LEI
IMPLANT DENTAR STRAUMANN integrare rapida (Elvetia) 500 LEI
BONTURI PROTETICE
BONT PROTETIC INNO 500 LEI
BONT PROTETIC MIS / MEGAGEN 500 LEI
BONT PROTETIC IMPLANT PENTRU PROTEZA 500 LEI
BONT PROTETIC ZIRCONIU INNO/ MIS/ MEGAGEN 800 LEI
BONT PROTETIC STRAUMANN 1000 LEI
BONT PROTETIC ALL ON SIX/ ALL ON FOUR 850 LEI
BONT PROTETIC IMPLANT ZIRCONIU STRAUMANN 1400 LEI
PROTEZE SPECIALE PE IMPLANT
ALL ON SIX INNO (6 implanturi, 6 bonturi protetice + proteza acril provizorie) 16400 LEI
ALL ON FOUR INNO (4 implanturi, 4 bonturi protetice + proteza acril provizorie) 11600 LEI
ALL ON SIX MEGAGEN – (6 implanturi + 6 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixa provizorie, incarcare imediata) – tehnologie digitala 30000 LEI
ALL ON FOUR MEGAGEN – (4 implanturi + 4 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixa provizorie, incarcare imediata) – tehnologie digitala 26500 LEI
PROTEZA ACRIL STRUCTURA METAL CU SISTEME/CAPSE/ ARCADA/IMPLANT 7000 LEI
PROTEZA PROVIZORIE ALL ON SIX / ALL ON FOUR 3500 LEI

ALTE TIPURI DE IMPLANT DENTAR: