Stomatologie inteligibila

Una din temerile vizitei la clinica stomatologica este legata de misterele din spatele interventiilor medicului dentist. “Oare ce o sa faca acum? De ce trebuie sa foloseasca instrumentul acesta?”

Pentru ca intrebarile si temerile tale fata de interventiile stomatologice sa dispara, noi am gasit o solutie inovatoare. Poti sa vezi fiecare interventie stomatologica, inainte de a avea loc, intr-o animatie detaliata, insotita de explicatiile stomatologului tau.

Animatiile pot fi vazute pe computer in orice cabinet din cadrul clinicii dentare si iti prezinta in detaliu structura si asezarea dintilor, legaturile dintre ei, efectele pe care le au diferite interventii terapeutice, chirurgicale, endodontice, protetice, inserarea implanturilor dentare si de ce sunt ele necesare, tipurile de anestezii si extractii dentare, plombe si asa mai departe.

Pe parcursul vizionarii filmelor animate la clinica stomatologica Velvet Dental, vei primi explicatii de la medicul tau stomatolog, cu detalii legate exact de interventia care urmeaza sa aiba loc.

Acum poti sa te relaxezi pe scaunul dentar confortabil. Stomatologul tau incepe interventia stomatologica despre care tu stii deja totul.

  Operatiunile stomatologice cum ar fi; implant dentar, rezectie apicala, extractie molari, nu mai au nici un mister, le puteti vedea inainte de a le efectua, clinica stomatologica Velvet va pune la dispozitie programul vizual necesar cunoasterii si acomodarii cu operatiunea in sine.