Dotari

Depositphotos_12667706_original-900x444  %name %Post Title

Intregul personal are misiunea de a respecta si a face respectate valorile clinicii stomatologice Velvet Dental. Cu o echipa formata din medici specialisti ce folosesc tehnologii de ultima ora in domeniu oferim servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri pentru ca acestia sa fie tot timpul cu zambetul pe buze. Clinica stomatologica Velvet Dental detine aparatura avansata si completa pentru orice tip de interventie stomatologica:

  • UNITURI DENTARE ce au o ergonomie de exceptie prezente in toate cele 5 cabinete ale clinicii
  • MICROSCOP ZEISS si APEX-FINDER (apex locator) si cu ajutorul carora tratamentul endodontic poate fi complet si corect realizat si de aemenea garantat pe termen lung.
  • LAMPA Profesională ZOOM® Advanced Power – prin care zambetul tau, in doar o ora, poate capata o culoare cu pana la 8 nunate mai deschisa
  • AIR-FLOW – aparatul ce ajuta la indepartarea depunerilor de tartru si a petelor dentare provocate de cafea, tutun, vin rosu etc. Este recomandat in sedinta de igienizare a purtatorilor de lucrari dentare cat si a celor ce poarta aparate dentare
  • TRATAMENT INOVATOR APRF si IPRF ce reprezinta una dintre ultimele tehnologii in chirurgia dentara si implantologie,bazata pe activarea propriilor plachete sangvine (din sangele recoltat al pacientului) regenerand tesuturile si accelerand procesul de vindecare dupa orice interventie de chirurgie orala.
  • STERILIZATOARE PERFORMANTE ce sunt verificate periodic si monitorizate de catre institutii ale statului atestate in acest scop, prin teste care verifica parametrii fiecarui aparat.
  • LABORATOR PROPRIU de tehnica dentara – Tehnicienii dentar din Velvet Laborator acopera toate subramurile pe care le presupune activitatea de tehnica dentara: turnarea modelelor, a metalului, aplicarea ceramicii, realizarea protezelor dentare si alte servicii specifice.Distinctia pe piata tehnicii dentare din Romania vis-a-vis de calitate o face fara indoiala omul si tehnologia.Velvet Laborator sustine performanta prin TEHNOLOGIA CAD – CAM – robotul tehnicii dentare moderne, care inlocuieste cu mare succes cateva faze umane, de lucru, in realizarea danturii prin frezarea computerizata a coroanelor dentare.
  • RADIOLOGIE COMPIUTERIZATA RVG (de 99% mai putin iradianta decat cea clasica). Aparatura radiologica stomatologica prezinta sisteme speciale de prevenire a efectelor nocive ale radiatiilor ionizante (Röntgen) asupra organismului. Doza de radiatii receptata se mentine in limitele unor valori scazute.

Atmosfera relaxata in clinica este asigurata prin muzica lenta, meditativa si galeria de arta din interiorul clinicii stomatologice. Galeria din clinica include lucrarile unor artisti de marca, cum ar fi: Ion GRIGORE, Aurel NEDEL, Constantin APOSTOl si multi altii.