Testimoniale

SC Editura Cariere ofera angajatilor sai servicii de stomatologie la Velvet Dental, din iunie 2005. Pe toata perioada colaborarii am fost placut impresionati de calitatea actului medical, de standardul inalt al serviciilor si de atmosfera prietenoasa din clinica. Recomandam tuturor celor interesati de servicii stomatologice clinica stomatologica Velvet Dental, o clinica stomatologica moderna, cu personal competent si dotari de ultima generatie.”

Monica Neumorni
Director Executiv – Cariere

 

„In urma serviciilor prestate de clinica stomatologica Velvet Dental pentru Agroreal ne declaram multumiti de colaborare, consideram aceasta clinica dentara una de succes si cu servicii de cea mai inalta clasa.”

Tirvuloiu Cosmin
Director General – SC AGROREAL SRL

 

Societatea Civila de Avocati Stefanica, Dutu si Asociatii, in urma derularii contractelor de prestari servicii stomatologice cu clinica stomatologica Velvet Dental considera colaborarea noastra una foarte buna, fapt pentru care o recomandam ca fiind o clinica moderna, cu practicieni si servicii de inalt standard calitativ.”

Daniel Stefanica
Managing Partner – Stefanica, Dutu si Asociatii

 

„Cu cateva luni in urma am avut o problema dentara care a necesitat o interventie stomatologica urgenta din partea unor specialisti. Incercarile de a obtine sprijin imediat in doua clinici cunoscute al caror client eram deja s-au dovedit fara succes pentru ca nu aveam programare si ar fi trebuit sa astept mai mult decat imi permitea starea mea. O cunostinta m-a sfatuit sa incerc si la Velvet Dental Clinics, ceea ce am si facut. Acum pot spune ca am facut alegerea perfecta. Nu mi s-a cerut card de client si nici nu am fost trecut pe vreo lista de asteptare. Problema mea a fost tratata intr-adevar ca o urgenta, iar echipa de specialisti, aparatura performanta, ambianta deosebita si profesionalismul celor la care am apelat m-au facut sa uit repede motivul pentru care m-am adresat lor. Am revenit la Velvet Dental Clinics pentru controalele stomatologice ulterioare si m-am convins de fiecare data ca serviciile stomatologice oferite sunt ireprosabile, personalul foarte bine pregatit, iar clientii sunt tratati cu respectul pe care toti il asteptam. Sunt foarte multumit si am decis sa raman clientul acestei clinici stomatologice. Le recomand tuturor sa apeleze cu toata increderea la serviciile oferite de echipa de specialisti de la Velvet Dental Clinics.”

Michalis Lachanas
General Manager – Piraeus Leasing Romania

 

„Personalul angajat al Euro Star Travel beneficiaza de abonament la Clinica stomatologica Velvet Dental din septembrie 2005, consideram aceasta clinica printre cele mai moderne si o recomandam cu incredere tuturor partenerilor.”

Ileana Flori
Director HR – Euro Star Travel

 

„In urma tratamentelor stomatologice urmate inca de la inaugurare la Clinica stomatologica Velvet Dental, consider ca atat nivelul profesional cat si echipamentele folosite se situeaza la un nivel ridicat de performanta. Este unul dintre locurile unde ambientul si profesionalismul demonstreaza ca si in Romania ultimilor ani s-au dezvoltat servicii la standarde occidentale, dedicate unui public care cunoaste exigentele de calitate ale unor astfel de servicii medicale. De aceea recomand Clinica dentara Velvet Dental celor care doresc sa gaseasca in Romania servicii medicale stomatologice proiectate pentru clienti obisnuiti cu un anumit standard de calitate a vietii.”

Razvan Nicolescu
Director TVR2