Pret Implant dentar

Clinica Stomatologica Velvet Dental Pret Implant dentar Pret implant dentar VelvetDental Bucuresti

 

IMPLANT DENTAR ALPHA BIO (Israel) 2500 LEI
IMPLANT DENTAR MEGAGEN (Coreea) 3200 LEI
IMPLANT DENTAR STRAUMANN integrare rapida (Elvetia) 5000 LEI
IMPLANT DENTAR INNO 2500 LEI
DESCOPERIRE IMPLANT 100 LEI
DESCOPERIRE IMPLANT CU LASER 150 LEI
BONT PROTETIC INNO 500 LEI
BONT PROTETIC ALPHA BIO (Israel) 400 LEI
BONT PROTETIC MIS / MEGAGEN (Coreea) 500 LEI
BONT PROTETIC PENTRU PROTEZA 450 LEI
BONT PROTETIC ZIRCONIU ALPHA BIO/ MIS/ MEGAGEN 800 LEI
BONT PROTETIC STRAUMANN 1000 LEI
BONT PROTETIC ALL ON SIX/ ALL ON FOUR 850 LEI
BONT PROTETIC IMPLANT ZIRCONIU STRAUMANN 1400 LEI

 

Cat te costa un implant dentar?

Medicii Clinicii stomatologice Velvet Dental sunt la dispozitia Dvs. sa va lamureasca cu orice informatie suplimentara legata de cost (pret) precum si de procedurile urmate in cazul unui implant dentar.

Clinica stomatologica Velvet Dental Bucuresti este o clinica dedicata excelentei, cu o echipa de medici stomatologi experimentati in implantologia dentara care va ofera preturi la implanturi dentare competitive fara a compromite calitatea tratamentului sau sanatatea dentara a pacientului.

Ofertele de preturi la implanturi dentare implica utilizarea materialelor si a aparaturii de inalta performanta, folosite si in clinicile de elita din strainatate, a laboratoarelor dentare moderne si a protocoalelor chirurgicale riguroase. Scopul clinicii Velvet Dental Bucuresti este acela de a obtine zambetului perfect pentru pacientii sai, prin acordarea unui tratament dentar de inalta calitate, disponibil la preturi rezonabile. Implanturile dentare realizate de catre echipa de medici stomatologi de la Velvet Dental Bucuresti sunt cu siguranta o investitie de valoare de luat in calcul pentru un zambet perfect si sanatos.

Care sunt costurile unui implant dentar?

Lista de preturi incepe de la 2200 lei si include implanturile dentare, bonturile de vindecare, interventiile chirurgicale, taxele de laborator si coroanele dentare finale. Implanturile dentare utilizate de medicii nostri pot fi achitate si in rate fara dobanda, cu cardul sau in numerar.

Costul final al unui implant dentar de calitate poate fi furnizat cu exactitate numai dupa o evaluare medicala completa a pacientului. Nu ezitati sa contactati echipa clinicii stomatologice Velvet Dental Bucuresti care va va oferi informatii clare despre ofertele de preturi la implanturi dentare si diferitele optiuni disponibile.

De la 2200 lei! Implanturile dentare folosite de medicii nostri pot fi achitate si in rate fara dobanda, cu cardul sau cash. Pentru un pret exact al unui implant dentar de calitate nu ezita sa ne contactezi si soliciti o programare!