Implant Dentar Straumann

Implant Dentar Straumann

Clinica Stomatologica Velvet Dental Implant Dentar Straumann

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva. La ora actuala, implantul dentar Straumann se pozitioneaza in varful piramidei acoperind toate ramurile implantologiei orale. Mai bine de acum jumatate de secol (anul 1954) se puneau bazele fabricii Straumann in inima micului sat elvetian Waldenburg. De atunci si pana in prezent a urmat o cercetare continua si o dezvoltare permanenta a acestei structurii astfel incat intre anii 1970-1990 Straumann devine lider mondial cu implanturile de osteosinteza.

Anii de cercetare in care specialistii au combinat si experimentat in laborator diferite metale precum otelul, aluminiul si titanul au adus experienta cea mai vasta astfel ca in zilele noastre ne ofera o gama foarte de variata de implanturi dedicate fiecarui caz clinic in parte. Chirurgul poate alege astfel solutia implantologica optima putand personaliza fiecare componenta in cadrul tratamentului.

Ce tipuri de implanturi dentare ne pune la dispozitie Straumann si care sunt caracteristicile acestora?

  • Implantul dentar Straumann Soft tissue level: un implant de nivel tisular, conceput pentru a simplifica tratamentul. Procedura chirurgicala intr -o singura etapă permite o trauma chirurgicala minima , o recuperare mult mai rapida,discomfort postoperator minim si un timp redus pana la realizarea lucrarii protetice finale.
  • Implantul dentar Straumann Bone level: Pentru un aspect cat mai estetic si mai natural. Linia Straumann Bone Level oferă o mare flexibilitate in tratament si solutii optime pentru pacientii cu exigente deosebite in zonele estetice.
  • Implantul dentar Straumann Roxolid: ultima generatie si cel mai performant implant al casei producatoare. Roxolid-ul este un material revolutionar conceput special pentru utilizarea în implantologia dentară. Realizat dintr un aliaj de titan-zirconiu este mai rezistent decât titanul pur, cu o excelenta capacitate de osteointegrare. Această combinație de proprietăți este unica pe piață – nu există niciun alt aliaj metalic care sa unifice rezistență mecanică mare și osteoconductivitatea (dirijarea cresterii si regenerarii osoase).

Toate implanturile Straumann prezinta o suprafata tratata de tip SLA: moderat rugoasa ceea ce ii sporeste suprafata de contact intre os si implant , asigurandu i o mai buna integrare. Datorita acestor proprietati este redusa foarte mult perioada de vindecare postoperatorie de la 3-6 luni la 1 luna si jumatate pana cand implantul poate realizata coroana definitiva. La ora actuala este cea mai rapida si sigura perioada de integrare a unui implant.

In concluzie, puteam afirma ca suprafata de tip SLA este una ditre cele mai documentate stiintific in domeniul implantologiei orale.

Rata de success a impalnturilor ce au fost protezate dupa o perioada de 6 saptamani este foarte ridicata (97-100 %) pe o perioada de 5 ani. Si dupa 10 ani, rata de supravietuire a ramas tot la 97%. Suprafata de tip SLA a fost modificata din punct de vedere chimic in vederea imbunatatirii acestui material excellent. Ultima generatie combina rezultatele extraordinare obtinute in implantologie cu o rata de supravietuire pe termen lung demonstrata prin studii clinice.

Programeza-te acum la un specialist in implantologie pentru a afla mai multe informatii despre implantul dentar Straumann.

0728326438 

Preturi

IMPLANT DENTAR INNO 2500 LEI
IMPLANT DENTAR MEGAGEN (Coreea) 3200 LEI
IMPLANT DENTAR STRAUMANN integrare rapida (Elvetia) 5000 LEI
TEHNICA FAST & FIXED ( 6 IMPLANTURI + 6 BONTURI + LUCRARE PROVIZORIE FIXA) 4000 EURO
TEHNICA FAST & FIXED ( 4 IMPLANTURI + 4 BONTURI + LUCRARE PROVIZORIE FIXA) 3000 EURO
 

ALTE TIPURI DE IMPLANT DENTAR: