Implant Dentar Alpha Bio

Implant Dentar Alpha Bio

Implantul dentar Alpha Bio este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, urmand ca pe acest suport artificial, sa se realizeze ulterior coroana dentara definitiva. De 28 ani, compania Alfa-Bio se ocupa cu studii clinice bine documentate devenind un lider in curs de dezvoltare pentru producerea si comercializarea de implanturi dentare. Este una din primele firma de implanturi care a patruns pe piata din Romania cel mai probabil, se poate lauda cu numarul cel mai mare de implanturi puse, cel putin pe teritoriul tarii.

Nu de mult timp, firma a fost achizitionata de Nobel-Biocare, unul din colosii implantologiei la nivel mondial, concurentul principal al implanturilor Straumann. Aceasta fuziune s-a dovedit extrem de benefica pentru implanturile Alfa-Bio, care beneficiaza de toata experienta si inovatia firmei Nobel ce dateaza inca din anul 1965.

Gama de implanturi Alfa-Bio este extrem de variata, dar cel mai nou si revolutionar este implantul NeO. NeO este următoarea generaţie a implantului sau original, cu spirală. Un produs bazat pe mai mult de 28 de ani de experienţă dovedită clinic şi înrădăcinează valori ale companiei precum: calitate înaltă, inovaţie, cea mai bună valoarea cost/produs şi nu în ultimul rând, simplitate.

NeO este un implant de ultimă generaţie care poate penetra şi naviga foarte uşor in interiorul osului, mentinandu-l în acelaşi timp. Acest implant transformă chiar şi cele mai complicate cazuri clinice în unele simple având fiabilitate şi rezultate estetice pe termen lung.

Implantul NeO este cilindric, autofiletant, realizat dintru-un aliaj de titan, aluminiu si vanadiu; un material extrem de rezistent, durabil si extrem de biocompatibil cu organismul uman. Ani de cercetare și dezvoltare intensă au permis companiei Alpha-Bio Tec sa dezvolte o suprafața NANOTEC, superioara celorlalte tipuri de implanturi pentru o integrare osoasa optimizata. Suprafata NANOTEC este realizată printr-un proces complex de sablare de particule mari și gravare cu acid. Acest proces unic creează o structura dimensională (3D), permițând astfel o absorbție mai intensă de sânge și plasma in locul unde implantul este plasat. Micro – proprietățile structurii și rugozitatea suprafeței implantului creat de procesul de sablare si gravare cu acid, influențează foarte mult capacitatea de a se lega cu osul nativ. Ii imbunatatesc contactul inițial cu osul crescandu-i semnificativ integrarea si stabilitatea in os.

Acest tip de suprafata in conera implantului Alfa-Bio urmatoarele avantaje:

  • Mici spire taietoare ce nu traumatizeaza
  • presiune redusă asupra osului
  • mentinere imbunatatita a osului
  • stabilitate iniţială ridicată
  • eficienţă mărită fara a stresa structurile organismului
  • stabilitate primară crescută, in toate tipurile de os (atât în osul moale, cât şi în cel dur)
  • suprafaţă mai mare de contact între implant şi os
  • Ancorare fermă şi puternică

Programeza-te acum la un specialist in implantologie pentru a mai multe informatii despre implantul dentar Alpha Bio.

Lista preturi implanturi!

Preturi

IMPLANT DENTAR
IMPLANT DENTAR INNO 2500 LEI
IMPLANT DENTAR MEGAGEN ANYRIDGE (Coreea) 3200 LEI
IMPLANT DENTAR STRAUMANN integrare rapida (Elvetia) 500 LEI
BONTURI PROTETICE
BONT PROTETIC INNO 500 LEI
BONT PROTETIC MIS / MEGAGEN 500 LEI
BONT PROTETIC IMPLANT PENTRU PROTEZA 500 LEI
BONT PROTETIC ZIRCONIU INNO/ MIS/ MEGAGEN 800 LEI
BONT PROTETIC STRAUMANN 1000 LEI
BONT PROTETIC ALL ON SIX/ ALL ON FOUR 850 LEI
BONT PROTETIC IMPLANT ZIRCONIU STRAUMANN 1400 LEI
PROTEZE SPECIALE PE IMPLANT
ALL ON SIX INNO (6 implanturi, 6 bonturi protetice + proteza acril provizorie) 16400 LEI
ALL ON FOUR INNO (4 implanturi, 4 bonturi protetice + proteza acril provizorie) 11600 LEI
ALL ON SIX MEGAGEN – (6 implanturi + 6 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixa provizorie, incarcare imediata) – tehnologie digitala 30000 LEI
ALL ON FOUR MEGAGEN – (4 implanturi + 4 bonturi + sisteme multi unit + lucrare fixa provizorie, incarcare imediata) – tehnologie digitala 26500 LEI
PROTEZA ACRIL STRUCTURA METAL CU SISTEME/CAPSE/ ARCADA/IMPLANT 7000 LEI
PROTEZA PROVIZORIE ALL ON SIX / ALL ON FOUR 3500 LEI